Rahola acusa els Tous d'«abaixar el cap i posar-se de genolls» per fer-la fora

La popular periodista admet al "Preguntes Freqüents" de TV3 que "tinc una ferida, no entens tantes converses que a la mínima no han valgut de res

Pilar Rahola al «Preguntes Freqüents» de TV3 aquest dissabte
Pilar Rahola al «Preguntes Freqüents» de TV3 aquest dissabte | TV3
26 de novembre del 2017
Actualitzat a la 13:07h

Pilar Rahola ha aprofitat la seva presència al programa Preguntes Freqüents de TV3 aquest dissabte a la nit per fer una dura càrrega contra la família Tous després que aquesta setmana hagi estat notícia que els joiers tenen previst fer fora la periodista i l'esposa del president Mas, Helena Rakosnik, de la Fundació Rosa Oriol per intentar aturar el boicot que la marca pateix a Espanya.

En la seva intervenció -gairebé un monòleg- Rahola ha acusat la família Tous, si bé indirectament, de no tenir dignitat, "en comptes de dir jo tinc dignitat i tinc els amics que vull, abaixen el cap, es posen de genolls i diuen fora" davant la "intolerància feixitzant" que persegueix les persones que "presiona a empreses i mitjans de comunicació per censurar independentistes.

La periodista s'ha mostrat molt dolguda, no tan pel fet de sortir de la fundació, sinó per la "derrota personal" que significa la decisió dels Tous. "Som amics de fa molts anys, i jo a les fundacions no hi faig política" ha explicat amb vehemència. "Per què em fan fora?" s'ha preguntat retèricament, "per pensar el mateix ara que quan em van venir a buscar per entrar a la Fundació Rosa Oriol?... D'això se'n diu coherència". I encara ha criticat més l'expulsió de Rakosnik, "i a l'Helena, per què? per ser esposa d'un president?".

Rahola ha finalitzat assegurant sentir-se dolguda a nivell personal. "Quan un amic et fa una cosa com aquesta et sents molt malament"... "no es poden perseguir les opinions".