Josep Garcia guanya la Superpole, la carrera espectacle de l'EnduRoc 2017

Josep Garcia en el transcurs de la Superpole
Josep Garcia en el transcurs de la Superpole | Les Comes
Redacció
25 de novembre del 2017
Actualitzat a les 20:54h
L'EnduRoc 2017 ha batut el rècord de participants després de reunir aquest dissabte 745 pilots entre totes les categories. Un total de més de 3.000 persones no s'han volgut perdre el primer dia d'aquesta gran festa de l'enduro que se celebra a Les Comes (Súria) al llarg d'aquest cap de setmana.

En aquesta primera jornada tots els pilots han realitzat una volta al circuit de 40 km que Pep Vila i el seu equip han preparat per aquesta vuitena edició de l'emblemàtica carrera d'enduro. Els pilots han estat cronometrats en un tram del circuit i els 40 millors de la categoria Junior/Sènior han participat en la carrera espectacle Superpole, la qual ha deixat definida la posició de la graella de sortida del diumenge.

La Superpole, que transcorre al voltant de la masia de Les Comes, ha estat un dels majors atractius de la jornada per a tots els aficionats d'aquest esport ja que han pogut veure alguns dels millors pilots del panorama nacional lluitar per la victòria.

Tal com marca la tradició de l'EnduRoc, s'han lliurat trofeus als cinc primers classificats de cada categoria i premis en metàl·lic als guardonats de la carrera Superpole.

L'actual campió del món d'Enduro en categoria E2, Josep Garcia, ha guanyat la Superpole imposant-se amb contundència, després d'una caiguda de Ramon Quer a la segona volta mentre liderava la carrera. El segon lloc ha estat pel britànic Danny McCanney, que s'ha estrenat avui com a pilot de l'equip Gas Gas. La tercera plaça ha estat pel jove Enric Francisco, que ha acabat vencent en el frec a frec amb Cristobal Guerrero, pilot de Yamaha que ha acabat com a quart classificat. I finalment ha estat Jordi Quer qui ha completat el podi en cinquena posició.

L'altra carrera que s'ha disputat aquest dissabte ha estat la de la categoria Infantil, on joves promeses de 6 a 15 anys han ofert grans dosis d'emoció i espectacle.

Ot Martí, Isaac Peinado, Jaume Martínez, Adrián Molina i Max Traver han estat els 5 primers classificats de la categoria Iniciació 1, on participen nens des de 6 anys d'edat fins als 8 anys.

Martí Bañeres, Jan Josa, Marc Alibau, Arnau Guasch i Elena Arcas s'han proclamat vencedors de la categoria Iniciació 2, la qual comprèn les edats de 9 a 10 anys.

Els pilots d'11 a 13 anys, Yago Dominguez, Martín Ribes, Ingrid Macià, Jan Fonoll i Blanca Recoder han quedat en les 5 primeres posicions de la categoria Juvenil.

La categoria cadet que inclou els pilots de 14 i 15 anys, ha estat coronada per Albert Fontova, seguit de Gerard Comellas, Joan Iglesias, David Calderó i Xavier Puigcercós.

Diumenge tindrà lloc la carrera EnduRoc (Race of Champions) de les categories Sènior/Junior i la multitudinària carrera de la categoria Amics, on gairebé 350 pilots sortiran al mateix temps garantint una fantàstica i competitiva carrera. Un dels pilots destacats d'aquesta categoria és el conegut pilot de trial Takahisa Fujinami, el qual després d'aconseguir un gran temps en el tram cronometrat, sortirà en la 2a posició de la graella de sortida.
 

Resultats

Arxivat a