Lupulus Emsembla omple de gent a favor de les germanes Caputxines

Lupulus Emsembla cantant a Sant Carles Borromeu
Lupulus Emsembla cantant a Sant Carles Borromeu | P379
Redacció
25 de novembre del 2017
Actualitzat a les 11:56h
Amb l'església plena, com és costum, les germanes Caputxines han acollit aquest divendres, a l'església del seu monestir, un concert del cor d'homes manresà Lupulus Emsembla, que ha interpretat música religiosa renaixentista i barroca i, també, unes quantes obres de música popular dels segles XVI, XVII i XIX.

Ha estat un concert amb un cert caràcter intimista, tant pel to de les peces interpretades com per l'actitud dels assistents que feien costat així a la petita comunitat de germanes Caputxines, que agraïen, amb la seva senzillesa de sempre, aquesta nova mostra de solidat ciutadana envers elles.

Aquesta a estat una altra de les activitats que organitza la Plataforma 379, amb l'objectiu de d'ajudar les germanes Caputxines a fer realitat el que ja ha esdevingut una mica el seu lema d'aquests temps: "Per a Manresa, allò que Manresa ens va donar". Un lema que vol expressar la voluntat de les germanes que el monestir passi a mans de la ciutat, cosa que, a hores d'ara, està en conflicte amb les intencions del Bisbat de Vic.

La voluntat de la Plataforma 379 (número que fa referència al nombre d'anys de presència de les germanes Caputxines a Manresa) és la de continuar oferint actes de solidaritat com el d'aquest divendres, com els dos que, al mes que ve, se sumaran a la dotzena que s'han anat realitzant aquest any, des del naixement de la Plataforma la primavera passada.