Una cinquantena de professionals s'informen de la nova llei dels autònoms

La xerrada va estar organitzada per Feliu Consultors
La xerrada va estar organitzada per Feliu Consultors | Feliu
Redacció
24 de novembre del 2017
Actualitzat el 25 de novembre a les 11:56h
Una cinquantena llarga de persones van acollir amb gran interès la jornada Novetats i implicacions de la nova Llei de Reformes Urgents del Treball Autònom organitzada per Feliu Consultors al Montepio de Conductors.
 
Arran de la publicació al BOE de la Llei 6/2017, de 24 d'octubre, Feliu Consultors va organitzar dijous una jornada sobre “Novetats i implicacions de la nova Llei de Reformes Urgents del Treball Autònom”. La jornada va comprendre intervencions a càrrec de diferents professionals de Feliu Consultors, que van abordar el tema des de diferents vessants: les implicacions en la seguretat social i a nivell fiscal, la problemàtica dels falsos autònoms i els TRADES, els nous autònoms i la importància d'una bona planificació hereditària per a tots aquests professionals. 

L'acte va comptar amb la col·laboració d'entitats com la UBIC, la Patronal Metal·lúrgica del Bages, el Gremi de Constructors d'Obres de Manresa i Comarques i el Gremi d'Electricitat, Fontaneria i Afins  del Bages i Berguedà i Montepio de Conductors.