Guillem Albà & La Marabunta actuarà al Concert de Nadal Amics d'Ampans

El concert, que se celebrarà el dissabte 16 de desembre a les 7 de la tarda al Kursaal, va destinat al programa de beques per a famílies amb fills amb discapacitat intel·lectual

Guillem Albà & La Marabunta
Guillem Albà & La Marabunta | Promocional
Redacció
24 de novembre del 2017
Actualitzat a les 15:27h
Ampans presenta, al seu concert de Nadal, Guillem Albà & La Marabunta, un show de clown enèrgic i energètic on tot s'hi val. Acompanyat de vuit músics, Guillem Albà ja ha fet més de 200 actuacions i ha aconseguit amb aquest espectacle tres premis del públic i èxit absolut de la crítica.

El Concert de Nadal d'Ampans promet un any més qualitat, intensitat i emoció dalt de l'escenari, on el cor de veus de l'escola Jeroni de Moragas d'Ampans posaran el toc sensible i tendre, i per primera vegada també comptarà amb una col·laboració de l'escola municipal de música de Sallent Cal Moliner, dues intervencions que s'integren dins de l'espectacle amb un gran esforç al darrere i un equip  de professionals i voluntaris.

Les entrades del concert de Nadal d'Ampans, que compta amb  el suport d'Obra Social "la Caixa" i la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa,  van destinades al programa de beques per a famílies amb pocs recursos. L'any passat, 394 famílies es van beneficiar d'aquest programa que es dota amb donacions de particulars, empreses i ajudes de les administracions públiques, i amb accions com el Concert de Nadal i el Calendari Solidari. En total, durant l'any 2016 Ampans va destinar 90.000 euros a beques per fer front a prestacions de serveis d'atenció i serveis complementaris com ara menjador, transport o material escolar.

Les entrades del Concert de Nadal ja estan disponibles al Kursaal, a taquilles, per telèfon o via internet.