L'Eternam Manresa FS visitarà el cuer Linyola amb la voluntat de seguir sumant

Redacció
24 de novembre del 2017
Actualitzat a les 12:54h
L'Eternam Manresa FS espera continuar amb la ratxa de resultats
L'Eternam Manresa FS espera continuar amb la ratxa de resultats | MFS
L'Eternam Manresa FS defensarà dissabte a les 6 de la tarda el seu liderat en la visita a domicili contra el FS Linyola, una visita que serà particular. El partit entre el líder i el cuer es jugarà a Mollerussa ja que des de l'inici de lliga, el pavelló lleidatà està en obres per ampliar el rectangle de joc.

Aquesta és la situació amb que es troba el conjunt de Linyola des que va conèixer l'estiu passat el seu ascens a Segona Divisió B. El Linyola ha celebrat fins ara tots els partits a Mollerussa i, fins i tot, el primer partit de lliga entre Linyola i Mataró es va ajornar per aquestes circumstancies i es jugarà al mes de desembre.

El Linyola té el seu caseller a cero en punts. Amb 10 derrotes rebrà al líder amb un balanç de 28 gols a favor i 74 en contra, per 77 i 40 del Manresa. A casa ha jugat quatre partits, tots saldats amb derrotes, en alguns casos força amplies, però en altres mes ajustades, veient perdre el partit en els últims instants.

L'Eternam Manresa viatja a terres lleidatanes invicte i liderant la competició . Amb tota la plantilla al complert ha d'intentar no deixar-se sorprendre i continuar una setmana més la ratxa. Ara, la competició es troba a quatre jornades del final de la primera volta, amb un calendari en principi favorable per l'equip manresà.