L'EPSEM dona el tret de sortida al seu 75è aniversari amb l'acte de graduació

Durant la jornada també es van lliurar premis i es va reconeixer els estudiants amb millor expedient acadèmic

Acte de raduació de l'EPSEM al Kursaal
Acte de raduació de l'EPSEM al Kursaal | Endesa
Redacció
24 de novembre del 2017
Actualitzat a les 12:08h
L'EPSEM, centre de la UPC de Manresa, ha celebrat aquest dijous l'acte de graduació, que ha estat el tret de sortida  de la commemoració dels 75 anys de la creació dels primers estudis que es van impartir en aquest centre.

A l'acte es van graduar un total de 146 estudiants de grau i màster de la promoció 2016-2017 de l'EPSEM . Durant l'acte es van entregar diversos premis. Una de les categories estava adreçada als millors expedients acadèmics. Diverses empreses van apadrinar aquests premis, cadascuna als estudis referents al sector on l'empresa desenvolupa la seva activitat econòmica, en el cas d'Endesa, va ser al grau d'enginyeria elèctrica. Així mateix, es van entregar els Premis Domènec Valero als millors 3 treballs finals de grau (TFG); el Premi TIC3 al millor TFG dels estudis d'Enginyeria de Sistemes TIC, els premis Emili Viader al millor TFG i TFM en l'àmbit de la mineria; i els premis DENSO als millors expedients de selectivitat, estudiants de Grau d Enginyeria Mecànica i estudiants de Grau d'Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica.

Amb aquest acte, a més, s'inauguraven els actes commemoratius del 75è aniversari dels estudis de la UPC de Manresa, que va iniciar la seva activitat l'any 1942 com a Escola de Capatassos Facultatius de Mines, un centre docent especialitzat en la formació de tècnics per al sector miner que va emergir a la zona.