La pista de gel de Sant Domènec es posarà en marxa divendres

Redacció
23 de novembre del 2017
Actualitzat a les 18:41h
La pista de gel ja està instal·lada a Sant Domènec
La pista de gel ja està instal·lada a Sant Domènec | Jordi Preñanosa
La pista de gel ja està muntada a la plaça Sant Domènec i s'hi podrà patinar a partir de divendres i fins al diumenge 14 de gener. Al mateix temps, es posa en marxa el sistema de vals descompte que els comerços col·laboradors oferiran als usuaris i que els permetrà patinar a meitat de preu i amb els quals també gaudiran d'una hora gratis a un dels vuit pàrquings adherits a la campanya. La pista forma part de la campanya de dinamització comercial Nadalant!

L'any passat varen fer ús de la pista de gel quasi 12.000 persones, de manera que aquest any s'ha tornat a tirar endavant la iniciativa. La inauguraciñ oficial està prevista pel proper dissabte 2 de desembre, coincidint amb l'encesa de l'enllumenat de Nadal.

Energia elèctrica enlloc de gasoil

Enguany, com una novetat destacada, la pista de gel funcionarà mitjançant una escomesa elèctrica, enlloc de gasoil, que genera energia més neta, fa menys soroll i gasta menys. També es reduirà el soroll en relació a l'any passat. 

La instal·lació de la pista de gel marca el tret de sortida de la campanya de dinamització comercial ‘Nadalant' que també engloba la Fira de Sant Andreu, la Fira de Santa Llúcia (13, 16 i 17 de desembre), el Carter Reial, la conversió en illa de vianants del Carrer Guimerà els dies 16, 17, 23 i 24 de desembre, i diferents actuacions i animacions al carrer, a més de l'enllumenat de Nadal.

Vals de descompte per patinar a meitat de preu

Ja fa unes setmanes que s'ha iniciat la comercialització de talonaris de vals de descompte per patinar a meitat de preu. S'han fet talonaris de 100 vals de descompte (50 euros), de 250 vals de descompte (100 euros) i de 400 vals de descompte (150 euros).

Així, les persones que tinguin un d'aquests tiquets podrà patinar per 3,5 euros (patins i casc inclòs). A la vegada, també serviran per tenir una hora de pàrquing gratuït en els pàrquings que s'han adherit a la campanya i que són: La Farola, Catalonia, Històric, Reforma, 4 Cantons, Puigmercadal, SAM i Europa)

A més a més, els usuaris que omplin el tiquet amb les seves dades personals i el dipositin a una bústia que s'instal·larà a la pista de gel, podran entrar en un sorteig d'un abonament per veure l'ICL Manresa, 10 entrades dobles per a espectacles al Kursaal i 20 entrades dobles per al cinema al Bages Centre. El sorteig es farà el dissabte 13 de gener a les 7 de la tarda a la mateixa pista de gel.

Els comerços col·laboradors que s'adhereixin a la campanya seran degudament informats en diferents mitjans, per comunicar a les manresanes i manresans els llocs ens els que es poden aconseguir aquests vals de descompte. També s'identificaran amb un pòster que hi haurà en els seus aparadors amb el mateix objectiu.