Platea Jove celebrarà els seus 15 anys divendres amb els Brodas Bros i Bricandeira

Brodas Bros i Bricandeira porten «Vibra» a Manresa
Brodas Bros i Bricandeira porten «Vibra» a Manresa | Promocional
Redacció
23 de novembre del 2017
Actualitzat a les 18:36h
Aquest divendres, 24 de novembre a les 21h, la sala gran del Kursaal acollirà la representació de l'espectacle Vibra dels Brodas Bros i Brincadeira, dins del cicle Platea Jove. Amb aquest muntatge es celebraran els 15 anys del naixement d'aquesta programació adreçada a joves a partir de 12 anys que va començar amb l'espectacle Rock & Clown de la companyia Yllana, el 26 de novembre del 2002 al teatre Conservatori de Manresa. 

Després de la seva gira per Alemanya, Suïssa, Luxemburg, Itàlia, i el seu pas per la Gran Via de Madrid, els Brodas Bros, que han actuat fins a 7 vegades dins de la programació de Platea Jove, tornen al Kursaal. Aquesta vegada ho fan amb la companyia de percussió Brincadeira, i amb un espectacle poètic i enèrgic a la vegada. Vibra parla sobre les connexions, l'instrument principal és el tambor, però una guitarra elèctrica, dues bateries, un hang i fins i tot una veu melòdica composen la banda sonora, una barreja entre acústica i electrònica. Coreografies de hip-hop, popping, locking i breakdance que tant caracteritzen els Brodas Bros no podien faltar, però aquesta vegada us sorprendran amb una perspectiva més madura. Al final, tot és cor, ànima i connexió.

El cicle Platea Jove és una iniciativa pionera a partir de la qual va sortir la xarxa Butaka de teatre per a joves, que a hores d'ara agrupa una dotzena de ciutats de la província de Barcelona. En la línia habitual, una xarxa de col·laboradors de Platea Jove s'encarreguen de promocionar els espectacles del cicle als companys d'escoles i instituts de Manresa i comarca. 

Les entrades es poden comprar per 5€ a les taquilles del Kursaal, una hora abans de la funció al Conservatori i també per Internet. El preu de les entrades per als majors de 25 anys és de 15 euros.