El circ tornarà a la sala gran del Kursaal diumenge amb «Mur»

(cia)3 representarà «Mur» diumenge a Manresa
(cia)3 representarà «Mur» diumenge a Manresa | Promocional
Redacció
23 de novembre del 2017
Actualitzat a les 12:32h
La Sala Gran del Kursaal acollirà aquest diumenge, 26 de novembre a les 18h, l'espectacle de circ Mur, una performance visual, circense, amb música en directe i molt d'humor de la companyia (cia)³.

A Mur,  quelcom es trenca i s'esfondra un mur fet a base de cubs. D'entre les seves restes, apareixen dotze persones que proven infinitud de formes per reconstruir un nou món. Malgrat la inestabilitat dels cubs i els fracassos a què s'enfronten, els personatges s'esforcen per assolir el seu objectiu, treballant de forma col·lectiva i amb un lema que els impulsa a seguir endavant: "Si caminem sols, anem més de pressa; si caminem junts, arribem més lluny".

El muntatge, dirigit per Nacho Flores, és un espectacle visual, poètic i integrador que empra l'arquitectura efímera per reflexionar sobre les limitacions, físiques i mentals, i la capacitat humana de sobreposar-hi.

Mur es va estrenar el 28 de desembre del 2016 al Teatre Monumental de Mataró i es va poder veure amb gran èxit de públic a Fira de Tàrrega 2017. 

La companyia (cia)³ és la unió de Circ Bombeta (companyia de circ integrativa amb Oriol Morgades, Quique Maltas, Sergi Comesa i Manolo Osoyo), Circ Vermut (Jordi Mas i David Candelich), Alberto Munilla, Ramón Giménez i Nacho Flores. 

Les entrades tenen un preu de 15 euros (12€ majors de 65 anys, menors de 25 anys i Carnet Galliner i 6€ menors de 12 anys) i es poden comprar a les taquilles, per telèfon (93 872 36 36) i per internet