La CUP destinarà les indemnitzacions del ple extraordinari a la lluita antirepressiva

La formació rupturista creu que "no té sentit" que sigui un ple remunerat amb 200 euros per regidor, sobretot si es té en compte que el ple dura pocs minuts

Redacció
22 de novembre del 2017
Actualitzat a les 21:56h
La Candidatura d'Unitat Popular de Manresa ha fet públic en una nota de premsa que dedicarà a causes antirepressives les indemnitzacions que rebran els seus regidors per l'assistència al ple extraordinari de formació de les meses electorals que ha tingut lloc aquest dimecres.

La CUP, que considera que les eleccions del 21-D "son imposades i per tant il·legítimes", vol fer així un gest de denúncia "contra la repressió exercida des de l'1 d'octubre pel govern espanyol i pels partits que hi donen suport: PP, PSOE i Ciudadanos".

El ple extraordinari de formació de les meses electorals se celebra cada vegada que es convoquen eleccions, i la CUP creu que "no té sentit" que sigui un ple remunerat amb 200 euros per regidor, sobretot si es té en compte que el ple dura pocs minuts. En aquest sentit, la formació independentista insta l'ajuntament, a partir d'ara, a no remunerar aquest tipus de ple o bé a cedir-ne la competència a la Junta de Govern Local.