«Frankenstein», «Adossats» i Berto Romero, entre els nous espectacles del Kursaal

Les entrades per aquests espectacles es posaran a la venda el dimarts, 5 de desembre a les 6 de la tarda

«Frankenstein» es podrà veure al Kursaal el 6 de maig de 2018
«Frankenstein» es podrà veure al Kursaal el 6 de maig de 2018 | Promocional
Redacció
22 de novembre del 2017
Actualitzat a les 16:33h
La nova temporada de teatre a la sala gran del Kursaal inclou una desena d'espectacles, a part dels 4 muntatges de l'abonament del Toc de teatre; i que començarà el dissabte 13 de gener amb el VIè Festival Internacional de Màgia La Nit dels Genis. I es clourà també amb la màgia de Jorge Blass, que el 12 de maig (21h) presentarà el seu darrer espectacle, ‘Palabra de mago'.

Per altra banda, el 9 de febrer (21h) es podrà veure a la sala gran el nou xou del monologuista i actor nascut a Cardona Berto Romero, el 9 de febrer. I per recordar Federico García Lorca, el Kursaal ha programat per al 18 de febrer Federico García, un espectacle protagonitzat per l'actor Pep Tosar que repassa la trajectòria del poeta, drmaturg i prosista andalús.

El 24 de març la sala gran tornarà a acollir un musical, en aquest cas El despertar de la primavera de Frank Wedeking, adaptada pel manresà David Pintó. Aquests dos musicals hi hem d'afegir el d'El Petit Príncep, que es podrà veure també a la sala gran en tres funcions i pel qual ja hi ha les entrades a la venda.

Finalment, passaran per l'escenari de la sala gran del Kursaal dues obres de gran èxit a la cartellera barcelonina. Per una banda Adossats de Ramon Madaula, dirgida per Casanovas i interpretada pel mateix Madaula, Carles Canut i Jordi Bosch, el 7 d'abril (21h); una història sobre les relacions familiars i les influències de pares a fills. I la versió del mític Frankenstein de Mary Shelley, que protagonitzen els actors Joel Joan i Àngel Llàcer i dirigida per Carme Portacelli, que arribarà al Kursaal el 6 de maig (18h).

A la venda el dimarts, 5 de desembre a les 6 de la tarda

Les entrades per a tots aquests espectacles es posaran a la venda el dimarts, 5 de desembre a les 18h a les taquilles del Kursaal, i per internet.