ERC Sant Fruitós diu que l'èxit de Txarango no pot amagar una «nefasta» política de Joventut

Els republicans denuncien que "només" el concert de Txarango "ja costarà tant com la meitat del pressupost anual en treballs d'Educació i Joventut"

Redacció
22 de novembre del 2017
Actualitzat a les 14:35h
ERC Sant Fruitós a emès un comunicat en el qual es felicita de l'èxit de la venda d'entrades per al concert que Txarango portarà a terme al municipi, però que aquest fet no pot amagar una "nefasta" política municipal de l'àrea de Joventut.

Els republicans recorden que el Mijac Estel ha hagut de cessar la seva activitat després de 26 anys de funcionament. També posen sobre la taula que la convocatòria de subvencions de l'àrea d'enguany no s'ha publicat fins aquest mes de novembre, "de manera que les entitats només tindran de termini un mes per demanar, executar i justificar les activitats".

ERC també posa sobre la taula que en el pressupost recentment aprovat per a l'any 2018, les partides per a Educació i Joventut "son uns escassos" 31.500 euros, una "quantitat irrisòria" per un municipi amb un pressupost total de més de 10 milions d'euros.

En aquest sentit, els independentistes denuncien que "només" el concert de Txarango "ja costarà tant com la meitat del pressupost anual en treballs d'Educació i Joventut".

Aprofitant que ara "sembla que es desencalla la redacció del Pla Local de Joventut", ERC aprofita per tornar a plantejar l'ampliació de l'espai per a joves del Nexe i l'ampliació del seu horari d'obertura, també els caps de setmana.

Els republicans també insisteixen en demanar una ampliació de pressupost en matèria d'Educació i Joventut, millores en equipaments escolars, i ampliar les activitats educatives i de lleure.

Finalment, tambe demanen la creació o reobertura del Mijac o un esplai de què puguin gaudir els joves i infants del poble, i dotar una partida econòmica municipal per ajudar al seu manteniment.