Sallent omple l'agenda d'actes a l'entorn del Dia contra la Violència Masclista

Amb tallers, xerrades, espectacles i la pintada d'un mural

Redacció
22 de novembre del 2017
Actualitzat a la 13:57h
Durant el mes de novembre l'Ajuntament de Sallent i l'associació per a la igualtat Adona't, amb la col·laboració d'entitats de Sallent, han organitzat un seguit d'actes per reivindicar la igualtat de gènere, amb motiu del Dia Internacional contra la violència Masclista.

Aquest dimecres es porta a terme la pintada d'un mural participatiu a la plaça Catalunya a càrrec de Clara Oliveres. Divendres, la biblioteca de Sallent donarà la benvinguda a la pallassa Trafàlgar, un clown extravagant i imprevisible que proposa un ventall de contes que promouen la igualtat entre nens i nenes vivint la diversitat amb normalitat i respecte.

I dissabte, Dia Internacional contra la violència de gènere, es presentarà el mural a la plaça Catalunya i es llegirà un manifest. Tot això amenitzat per l'EMM Cal Moliner.

De cara a la setmana que ve, la Sala Vilà i Valentí acollirà dues activitats pensades per als joves. Dilluns 27, el taller I tu, com lligues? fomentarà les relacions sexuals respectuoses i el bon tracte contribuint a combatre les violències masclistes. I el dimarts 28, el taller Qui canta els mals espanta... o els crida? Escoltes el que sents? analitzarà les lletres de les cançons que s'escolten entre el col·lectiu més jove.

Per altra banda l'Ateneu Popular Rocaus, Arran Sallent i Adona't, organitzen un taller d'autodefensa feminista, a càrrec de Paula Ibáñez, que es portarà a terme aquest dijous a les 6 de la tarda a la sala Vilà i Valentí amb un cost de 3 euros. Divendres a les 20.30 h, l'Ateneu Popular Rocaus acollirà l'espectacle Art N, de Celeste Alías i Laura Bataller, i diumenge a les 19 h, també a l'Ateneu, s'organitza un trivial feminista.