Detinguts per conduir drogats, temeràriament i fugir d'una benzinera sense pagar

El vehicle portava també la matrícula parcialment tapada per dificultar-ne la identificació

Redacció
22 de novembre del 2017
Actualitzat a les 15:37h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir el dia 18 de novembre un home i una dona, de 32 i 33 anys, i veïns de Manresa, com a presumptes autors d'un delicte de falsificació de document públic. La dona també va ser detinguda per dos delictes relatius al trànsit.

Els fets van tenir lloc el mateix dia 18, pels volts de set de la tarda. Un agent fora de servei va veure com els dos ocupants d'un vehicle marxaven d'una benzinera de Manresa sense pagar. Quan es va fixar amb la placa de matrícula es va adornar que estava parcialment tapada amb cinta aïllant.

En veure això, l'agent va iniciar un seguiment discret del vehicle i va avisar del fet a la comissaria de Manresa. Durant la fugida el vehicle va circular temeràriament, cometent diverses infraccions de trànsit que van posar en greu risc la seguretat dels altres usuaris de la via.

Finalment, el vehicle es va aturar a la carretera C-55, a l'alçada de Castellgalí, moment en què també va arribar una patrulla de mossos. Un cop aturat, els dos ocupants estaven molt alterats. Els agents van observar que la conductora mostrava signes evidents d'anar sota la influència d'alguna substància estupefaent. A la prova drogotest va donar positiu per consum de cocaïna.

Els dos ocupants del vehicle van quedar detinguts per falsificació de document públic i denunciats per un delicte lleu d'estafa a la benzinera. A més, a la conductora també se la va detenir per conducció temerària i per conduir sota els efectes de les drogues. 

Els detinguts van passar el dia 19 de novembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, el qual va decretar llibertat amb càrrecs.