La Barlins Teatreria oferirà divendres el seu primer espectacle de microdansa

Dijous s'hi interpretarà el microteatre "Tela de Judici"

La companyia Pulsus interpretarà l'espectacle «Sujeto, sujeto»
La companyia Pulsus interpretarà l'espectacle «Sujeto, sujeto» | Promocional
Redacció
21 de novembre del 2017
Actualitzat a les 18:32h
La Barlins Teatreria (Els Carlins) s'estrenarà aquest cap de setmana amb microdansa, amb l'espectacle Sujeto, sujeto de la companyia Pulsus. Aquest acte tindrà lloc divendres, però abans, el dijous, la Barlins acollirà el microteatre Tela de Judici.

Dijous, microteatre

Dijous, la Barlins Teatreria acollirà l'obra de microteatre Tela de Judici en tres funcions, 20h, 20.30h i 21h. L'obra està dirigida per Natàlia Garrido i compta amb la dramatúrgia  de Bertus Compañó i la interpretació de Cristina Pericas i Oriol Altimir. El preu de l'entrada és de 4 euros.

Un pintor, en Gustav Klimpt i la seva musa l'Emilie es troben en el menjador d'una casa senyorial. La parella no passa per un bon moment de la seva relació “professional” a causa dels secrets que oculten on a través de les pintures sortiran a la llum. En una relació has d'aprendre a estimar els defectes i les virtuts del company... a qualsevol preu? Seran capaços de trobar la inspiració i acabar el quadre del Petó?

Divendres, microdansa

I divendres, la teatreria acollirà l'espectacle de microdansa Sujeto, sujeto de la companyia Pulsus, també en tres funcions a les 20h, 20.30h i 21h. A Manresa hi vindran dues de les quatre ballarines de la companyia, la Marta Gregorio i la Paula Pardo. El preu de l'entrada és de 4 euros.

Cia. Pulsus és una companyia formada per quatre ballarines, que es gesta a les classes de la coreògrafa Aixa Guerra. Neix a partir de la motivació i la necessitat de prendre acció i tenir veu en el món de la cultura. Sujeto-sujeto és el primer projecte.

Sujeto, sujeto és un projecte que orbita entorn al concepte de la identitat. El nostre interés dins del tema es troba en la intersecció on la identitat personal es creua amb la col·lectiva. Parlem de la identitat com a construcció social; del subjecte no com a terme amb autonomia individual, sinó com a entramat d'enllaços i relacions. Parlem del subjecte subjecte.

Les reserves per a tots dos espectacles s'han de fer al correu electrònic barlinsteatreria@gmail.com.