L'EnduRoc arriba aquest cap de setmana a Les Comes amb més de 600 participants

Cal destacar la participació dels equips de competició de les marques més importants, com KTM, Husqvarna, Honda, Beta, Yamaha, Sherco, Gas Gas i de grans pilots d'enduro com Josep Garcia o el gran pilot de trial Takahisa Fujinami

L'EnduRoc se celebrarà a Les Comes aquest cap de setmana
L'EnduRoc se celebrarà a Les Comes aquest cap de setmana | Les Comes
Redacció
21 de novembre del 2017
Actualitzat a les 17:45h
Aquest cap de setmana 25 i 26 de novembre tots els aficionats al motor tenen una cita a Les Comes, Súria (Barcelona). L'EnduRoc, conegut per ser la gran festa de final de temporada de l'enduro ja compta amb més de 600 participants entre professionals i aficionats, un nou rècord de participació. Així i tot, les inscripcions seguiran obertes fins els mateixos dies de la cursa per a tots els pilots amb llicència anual.

Durant el cap de setmana veurem a grans pilots professionals competint al circuit de Les Comes, com Josep Garcia (KTM), Pol Tarrés (Beta), Bernat Cortés (Honda), els germans Guerrero (Yamaha) i molts altres pilots d'enduro de primer nivell. També veurem córrer a Les Comes al gran pilot de trial Takahisa Fujinami.

El dissabte 25 de novembre es realitzarà la volta de reconeixement de totes les categories i es fixarà l'ordre classificatori per a les proves de diumenge. També tindrà lloc la cursa de categoria infantil amb la seva pròpia entrega de premis i es correrà el tram espectacle "Superpole" el qual tindrà el seu particular lliurament de guardons.

El diumenge 26 de novembre es donarà la sortida a la cursa EnduRoc. Primer els professionals es veuran les cares a la cursa Sènior / Junior i posteriorment es donarà la sortida a la categoria Amics. En finalitzar la jornada es procedirà al lliurament dels premis als guanyadors de l'EnduRoc 2017, on es donaran premis als 5 primers classificats de cadascuna de les 20 categories diferents de la cursa.

Grans marques del sector com KTM, Honda, Beta, Husqvarna, Yamaha, Sherco i Gas Gas no s'han volgut perdre la cita de Les Comes i portaran les seves últimes novetats a la zona comercial, on tothom podrà trobar una exposició de les motos més noves de cada marca. També comptarem amb la presència d'altres importants marques com AMV Seguros, Pirelli, SCOTT i moltes altres que tampoc es volen perdre aquest gran esdeveniment esportiu.

Les Comes oferirà una àmplia zona de restauració, zona d'acampada i tots els serveis indispensables per a una carrera de primer nivell.
Arxivat a