El CIO acollirà aquest dijous una trobada de talent

Els candidats, en recerca de feina, podran presentar-se a diverses empreses

per Redacció , 21 de novembre de 2017 a les 16:57 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de novembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Previntegral, Elèctrica de Guixés i Central de Teatre són algunes de les empreses que participaran a la trobada de talent del Centre d'Iniciatives per a l'Ocupació (CIO) de l'Ajuntament de Manresa. L'esdeveniment tindrà lloc el 23 de novembre des de les 9.30h fins a les 13.30h, a la seu del CIO. Els candidats, dotze persones que busquen feina, es donaran a conèixer i crearan contactes amb empreses de la Catalunya Central en intercanvis ràpids per tal que aquestes coneguin el seu talent i els donin una resposta sobre com afronten les entrevistes de feina. 

La iniciativa posarà fi al programa Tu ets capaç, un itinerari formatiu i de coaching impartit al CIO per l'equip de Consultoria Constructiva, que va començar a mitjan setembre. El coordinador del programa, Ferran Camps, afirma que la trobada "posarà en contacte el talent amb les necessitats de les empreses". Es tracta d'"una iniciativa molt útil perquè permetrà als candidats contactar amb diferents empreses en poc temps i obtenir un feedback directe del món laboral, que valorarà com s'han presentat". 


Durant la trobada els participants podran posar en pràctica el que han vist en les sessions formatives, on, entre altres coses, han identificat competències, han après tècniques per millorar i transmetre l'autoconfiança, han definit el seu objectiu professional i han conegut la importància que actualment té tenir una xarxa de contactes per afrontar el nou mercat laboral. 

 

Participació