Sant Fruitós remodelarà completament el seu camp de futbol el 2018

Projecció del camp de futbol després de les obres de millora
Projecció del camp de futbol després de les obres de millora | AjSFB
Redacció
21 de novembre del 2017
Actualitzat a les 14:39h
La zona esportiva del camp de futbol de Sant Fruitós de Bages es convertirà en un espai més modern, funcional i accessible. Amb les obres que s'hi portaran a terme els esportistes gaudiran d'unes instal·lacions més adequades i que tripliquen el seu espai.

L'edifici de l'equipament que actualment allotja el bar i altres funcions es redistribuirà i s'hi ubicaran tres despatxos, un magatzem, un gimnàs amb sala de màquines, la infermeria, la consergeria, una sala de juntes i una sala audiovisual. Aquesta millora comportarà eliminar els actuals barracons de l'escola de futbol per tal d'ubicar-los en aquest nou edifici. L'edifici que ocupen els vestidors es repintarà la façana per tal de millorar-ne la imatge conjunta.

El nou bar del camp de futbol s'aixecarà a la zona on actualment hi ha el berenador amb taules, cadires i zona de pícnic. En aquest nou espai s'hi construirà un bar amb terrassa exterior on es podrà accedir des de dins del recinte esportiu i des de l'exterior, fora de l'horari del camp de futbol. En aquest espai també s'hi construirà una zona de jocs infantils. 

Pel què fa a les millores d'accessibilitat es construirà un nou accés adaptat al camp de manera que el trànsit d' usuaris sigui pel passadís existent entre el camp de futbol i el camp de futbol 7.

Pel què fa a l'exterior del recinte, s'urbanitzarà el camí que connecta el Camí Torrent Fonteta amb la part inferior que dóna al camp de futbol i també el camí lateral al camp de futbol 7. A la pista exterior pavimentada, s'hi construirà una graderia i a l'antiga zona de petanca s'hi farà mig camp de bàsquet pavimentat.

Aquestes millores s'executaran per fases i s'iniciaran durant el 2018. El cost total de les obres és d'uns 360.000 euros aproximadament.