El Rugby Manresa manté la tensió i derrota clarament el Sant Cugat B (36-9)

El Rugby Manresa continua amb la seva excel·lent primera volta
El Rugby Manresa continua amb la seva excel·lent primera volta | Xiulet Final
20 de novembre del 2017
Actualitzat a les 18:49h
El Rugby Manresa va aconseguir la victòria per 36-9 dissabte en el duel que l'enfrontava al Sant Cugat B. Ja amb la classificació per la Divisió d'Honor Catalana al sarró, els manresans tenien ganes de seguir demostrant que estan duent a terme una molt bona primera volta.

El partit començava amb tots dos equips molt ben plantats sobre el terreny de joc, amb minuts de tanteig i ocasions per tos dos conjunts que demostraven una bona defensa tancant tots els forats possibles. Tot i això, abans del minut 10 de partit, el conjunt local tancava els vallesans a la seva 22 i després de diverses fases per davantera, el mitja melé local plantava l'oval per encetar el marcador amb el 7-0.

Malgrat la bona actuació dels locals en els primers minuts, la resposta vallesana no va trigar a arribar en forma de dos cops de càstig transformats que els apropaven al marcador i donaven peu a un partit amb moltes alternatives i molta igualtat. Però els manresans no volien cap dubte sobre el terreny de joc, i responien amb un nou cop de càstig transformat (6-10).

Fent gala d'una molt bona defensa durant el primer temps, el Manresa impedia que els visitants fessin el seu joc i, després de 17 minuts i amb bones transicions entre la davantera i la 3/4 local, el conjunt del Bages plantava de nou l'oval i aconseguia un nou assaig transformat per respirar una mica més tranquils (14-6).

El partit va entrar llavors en un moment d'anades i tornades del joc, concentrat entre les dues línies de 22 i amb possessions per tots dos conjunts que no eren aprofitades a causa de les bones defenses. Abans del descans, i després de l'expulsió d'un pilar local, els visitants aconseguien retallar distàncies en el marcador amb un nou cop de càstig a pals (14-9).

La segona part començava molt similar a la primera, un conjunt visitant que volia intentar lluitar per la remuntada, es trobava amb un conjunt manresà molt ben plantat que desenvolupava una defensa de les millors vistes fins ara des de principi de temporada. Fruit del seu domini, els manresans aconseguien un nou assaig al cap de pocs minuts d'iniciar el segon temps amb una molt bona carrera del pilar que trencava la defensa vallesana (21-9).

Com es ben sabut, una bona defensa guanya partits, i aprofitant els errors provocats dels visitants, després de molts minuts de joc amb forts contactes i on primaven les accions defensives, l'aler substitut del Manresa RC interceptava una pilota per aconseguir un nou assaig que feia esvair qualsevol dubte i que donava peu i mig a una nova victòria dels bagencs (28-9).

Ja en les acaballes del partit, el conjunt visitant es veia superat pels manresans, i després d'una molt bona melé recuperada a la 22 contraria, els locals aprofitaven per plantar de nou l'oval i posar la cirereta del pastís a una nova victòria lluitada per part del conjunt del Bages (36-9).