La banda sonora de «Star Wars», «Titanic» o «Superman», dimecres al Kursaal

El musical participatiu "Cantem el cinema", una produït per l'Obra Social "la Caixa", està dirigit per Salvador Brotons i protagonitzat per l'Orquestra Simfònica del Vallès

El Kursaal acollirà dimecres l'espectacle «Cantem el cinema»
El Kursaal acollirà dimecres l'espectacle «Cantem el cinema» | MEES
Redacció
20 de novembre del 2017
Actualitzat a les 14:37h
La Sala Gran del Kursaal acollirà aquest dimecres a les 9 de la nit el musical participatiu Cantem el cinema, organitzat per l'Obra Social de "laCaixa". Està dirigit per Salvador Brotons, amb la soprano Ana San Martín, l'Orquestra Simfònica del Vallès i en el concert del Kursaal compta amb la participació de les corals Mixta d'Igualada, Al vent de Sant Vicenç de Castellet, Romança de Callús i Esclat Gospel Singers de Manresa. 

Cantem el cinema és un concert per a cor, solistes i conjunt instrumental en el qual s'intrepretaran temes dels títols més emblemàtics de la història del cinema, com Breakfast at Tiffany's, Superman, Star Wars, Titanic, Saving Private Ryan o Empire of the Sun, entre d'altres.

Aquest projecte participatiu, impulsat per l'Obra Social "la Caixa", ha permès que cantaires amateurs de Manresa i voltants es preparin durant dos mesos al costat de professionals de la música per debutar a l'escenari del Kursaal. Aquesta és la segona vegada que el projecte aterra al Kursaal; el novembre del 2014 es va interpretar l'espectacle El Musical.

Les entrades es poden comprar a taquilles i per internet. El preu per veure Cantem el cinema és de 15€ (12€ amb Carnet Galliner, Escoles de Música, majors de 65 anys, i menors de 25).