El CAE programa un curs de Monitor de Lleure gratuït per a persones a l'atur

Començarà aquest desembre i s'allargarà fins a finals de gener

Redacció
20 de novembre del 2017
Actualitzat a les 12:57h
Aquest mes de desembre, el CAE iniciarà un curs de Monitor/a d'activitats de Lleure adreçat a persones en situació d'atur. El curs tindrà una durada de 170 hores teòriques, en les quals s'hi sumarà un període de pràctiques de 160 hores. 

La part teòrica del curs es durà a terme al Casal de Les Escodines, de dilluns a divendres, de nou del matí a dues del migdia. Les pràctiques es faran a partir del mes de gener i permetran als alumnes contrastar i posar en pràctica els aprenentatges adquirits. 

El curs s'adreça a persones en situació d'atur, majors de 18 anys i amb un nivell acadèmic mínim d'ESO. La participació és totalment gratuïta ja que està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya a través de l'Acord Marc del sector de l'Hostaleria i el Turisme. Les persones que el superin satisfactòriament obtindran una doble titulació: d'una banda el títol de Monitor/a d'activitats de Lleure que expedeix la Direcció General de Joventut i, de l'altra, el Certificat Professional de Dinamització d'Activitats de Lleure Educatiu Infantil i Juvenil. 

Aquelles persones que hi estiguin interessades poden tenir més informació posant-se en contacte amb el CAE, de manera presencial (Plaça del Milcentenari, s/n, de Manresa) o bé telefònicament (93 872 57 89), de dilluns a divendres, de nou del matí a dues del migdia i de dos quarts de quatre a dos quarts de set de la tarda.