L'escriptor Pep Elias i el grup de teatre Retaule, a l'agenda de novembre d'Òmnium

Pep Elias presentarà a l'Espai Òmnium el seu darrer llibre, 'Amb sense tu'
Pep Elias presentarà a l'Espai Òmnium el seu darrer llibre, 'Amb sense tu'
Redacció
20 de novembre del 2017
Actualitzat a les 12:45h
L'Espai Òmnium de Manresa ha organitzat, per aquesta setmana, dos actes culturals que tindran lloc, respectivament, dimarts (21 de novembre) i dijous (dia 23).
 
El primer anirà a càrrec del grup de teatre Retaule, que, a les set de la tarda oferirà una lectura dramatitzada de l'obra La mort i la donzella, escrita per Ariel Dorfman i adaptada, per a l'ocasió, per Lluís Tuneu. L'argument de la història gira al voltant de Paulina Salas, una dona que, anys enrere, va ser segrestada, humiliada i violada pels sicaris de la Junta militar xilena. Ara, però el país prospera en la primavera de la democràcia i se suposa que botxins i víctimes conviuen tranquil·lament. Fins que els sembla que es troben cara a cara. Aleshores, la ràbia, la set de justícia i el dubte s'entrellacen amb violència. I esclaten davant la consciència de l'espectador.
 
La proposta de dijous anirà a càrrec de l'escriptor igualadí Pep Elias, que presentarà el seu darrer llibre, Amb sense tu, un recull de relats amb un títol aparentment ambigu i centrat, precisament, en les encobertes contradiccions de les relacions humanes. L'acte començarà a les set de la tarda.