Tres cooperatives de periodistes parlaran de la seva experiència a Manresa

Ho faran aquest dimecres a la seu del Col·legi de Periodistes de la Catalunya Central

Redacció
20 de novembre del 2017
Actualitzat a les 11:21h
L'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i la demarcació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya han organitzat, per aquest dimecres, 22 de novembre, una sessió sobre cooperatives de periodistes. La jornada, que tindrà lloc a la seu del Col·legi a Manresa (Plana de l'Om, 6) i que començarà a les set de la tarda, anirà adreçada al públic en general, però especialment a aquelles persones periodistes que en algun moment hagin pensat en la possibilitat d'emprendre una iniciativa pròpia en forma de cooperativa.
 
Per il·lustrar la temàtica s'explicarà l'experiència de tres cooperatives formades bàsicament per periodistes: Joan Vila, un dels socis fundadors de la cooperativa que edita el digital Crític, especialitzat en periodisme d'investigació; Carme Verdoy, de Fet a Sant Feliu, un diari digital editat per una cooperativa de consum, que dona veu en el seu consell rector als subscriptors de la publicació, i Sara Blázquez, de la cooperativa de comunicació Dies d'agost, una de les que formen part de l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, i que edita la publicació digital Setembre. La moderació anirà a càrrec del també periodista Josep Comajoan.
 
La sessió forma part del seguit d'actes que duu a terme l'Ateneu Cooperatiu amb professionals de diferents sectors per divulgar la fórmula cooperativa com una de les que fan possible l'impuls de projectes empresarials més justos i equitatius i que possibiliten la creació d'ocupació estable i de qualitat.