Obertes les inscripcions pel Casal infantil de Nadal de Sant Fruitós

Es durà a terme els dies 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener

Redacció
20 de novembre del 2017
Actualitzat a les 11:16h
Amb l'arribada de les festes nadalenques, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages programa, un any més, el Casal de Nadal per a nens i nenes des de P3 fins a 6è de primària.

Sota el títol de El Tió Caneló i els Pastorets, els infants del municipi podran gaudir de tallers i nombroses activitats aprofitant les vacances de Nadal. El casal es durà a terme els dies 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener a les instal·lacions del Nexe-Espai de Cultura.

L'horari d'aquest any, per tal de facilitar la conciliació laboral de les famílies, serà de dos quarts de deu del matí a la una del migdia, i s'inclourà una franja d'horari d'acollida que començarà a dos quarts de nou del matí.

Preu i inscripcions

Els preus del casal varien segons la quantitat de dies que hi vagi cada infant i segons si el menor arribarà abans de dos quarts de deu del matí. Tenint en compte que com a mínim la participació al casal és de 3 dies, els infants que hi vagin el 27, 28 i 29 de desembre i no requereixin d'horari d'acollida, pagaran 30 euros; els que hi vagin aquests mateixos dies però comencin a dos quarts de nou del matí, en pagaran 34.

Els menors que vagin al Casal de Nadal els dies 2, 3, 4 i 5 de gener i no necessitin el servei d'acollida pagaran 40 euros. Els que en necessitin, 45.

Finalment, el preu dels infants que vagin al casal tots els dies i no requereixin servei d'acollida, serà de 65 euros. En el cas que sí que el necessitin, el preu final serà de 72 euros.

Totes les quotes tenen en compte descomptes per a les inscripcions del segon germà o germana (d'un 10%) i per a famílies nombroses o monoparentals (15%). Caldrà justificar l'obtenció dels descomptes amb el carnet corresponent.

Les inscripcions es poden realitzar a l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Sant Fruitós (cada matí, de nou a dues) i al NexeJove (tardes de dilluns a dijous, de quatre a vuit), i estaran obertes fins el 15 de desembre. El full de matrícula ja està disponible per internet i es pot descarregar clicant aquí.