Com produir vedella i xai ecològics, nou curs de l'Escola Agrària de Manresa

Com produir vedella i xai ecològics, nou curs de l'Escola Agrària
Com produir vedella i xai ecològics, nou curs de l'Escola Agrària | Maria Bélmez
Redacció
20 de novembre del 2017
Actualitzat a les 10:56h
L'Escola Agrària de Manresa ha programat per aquest dijous, 23 de novembre, una jornada tècnica en la qual pretén que totes aquelles persones interessades a produir xai o vedella ecològiques, puguin ser partícips dels processos que s'han de dur a terme, de la mà de dos ramaders que fa anys que treballen sota el segell d'"ecològic".

La jornada, que començarà a dos quarts de deu del matí i acabarà a un quart de tres de la tarda, visitarà Just Serra, veterinari i ramader de Mas Trullàs (Calders) i Dirk Madriles, responsable de La Ginebreda de Castellterçol. 

Serra, especialitzat en la producció de vedella ecològica, explicarà com cria el seu ramat amb recursos propis (farratges, cereals i pastures) i compartirà el maneig que en fa de la sanitat dels animals i de quina manera comercialitza el seu producte. Per la seva banda, Madriles, que està especialitzat en el xai ecològic, parlarà de la transformació que ha suposat per la finca La Ginebreda  passar d'un model productiu convencional a un model ecològic amb la introducció del ramat d'ovelles. 

La jornada és gratuïta però requereix d'inscripció prèvia. Per a formalitzar-la, cal omplir aquest formulari.