L'Eternam Manresa FS venç l'invicte l'Hospitalet i es referma com a líder (11-7)

Els manresans van controlar el partit d'inici a fi

L'Eternam Manresa FS ha aconseguit una important victòria
L'Eternam Manresa FS ha aconseguit una important victòria | MFS
20 de novembre del 2017
Actualitzat a les 17:53h
Espectacle de gols i de joc al Pujolet el passat dissabte a al tarda entre l'Eternam Manresa FS i l'Hospitalet Bellsport, dos equips que arribaven invictes a la jornada. Els manresans van superar als del Llobregat en tot moment portant el marcador favorable durant tot el partit. A poc pel descans va ser expulsat el local Corvo per doble amonestació però aquest fet no va afectar als manresans a la segona part.

A 10 minuts per al final, i amb el parcial de 9-4, els visitants optaren per sistema de cinc arriscant el partit. Amb aquesta decisió, els dos equips augmentaren la tarda golejadora fins al resultat definitiu d'11-7, amb un total de divuit gols.

L'Eternam Manresa fa un pas important i continua liderant la competició en solitari a l'espera de viatjar a la pista del cuer el proper dissabte. El partit entre Linyola i Manresa es jugarà al pavelló Municipal de Mollerussa al estar en obres la instal·lació local.

Eternam Manresa: Adil, Lavado, Josan, Oussama,Corvo / Said, Gordillo, Marc Fernandez, Pau Albacete, Muñox i Aleix.

L'Hospitalet Bellsport: Jaume, Victor, Sergio Alfonso, Macian, Fontecha / Adri, Serrano, David Ruiz, Raul Ceni, Pedrero, Buele i Marv.

Arbitres: Ros i Solà.