El Cercle Artístic del Moianès segueix potenciant l'art de carrer amb un Sketchcrawl a Castellcir

L'activitat tindrà lloc aquest diumenge i començarà a les deu del matí

Redacció
20 de novembre del 2017
Actualitzat a les 10:02h
El juny de l'any passat, el Cercle Artístic del Moianès va posar la primera pedra a una iniciativa innovadora a les comarques centrals que consistia, ni més ni menys, a donar l'oportunitat als amants de la pintura i el dibuix d'il·lustrar diversos espais d'un municipi en concret, en un temps determinat. 

La proposta, anomenada Sketchcrawl, s'ha anat consolidant de tal manera que, un any i mig després, el Cercle Artístic del Moianès ja ha organitzat un total de quatre sketchcrawls en diversos municipis de la comarca. La voluntat, doncs, de potenciar l'art de carrer es fa ben palesa. De fet, i degut a l'èxit de les convocatòries, aquest diumenge, 26 de novembre, tots aquells artistes amateurs estan convidats a pintar i dibuixar els espais més emblemàtics de Castellcir.

Els participants es trobaran a les deu del matí davant l'Ajuntament de Castellcir. A partir d'allà, s'aniran dirigint, en grup, als diversos indrets que s'hauran d'il·lustrar. L'activitat acabarà a les dues del migdia. Tothom que estigui interessat a participar-hi, s'hi ha d'inscriure enviant un correu a [email protected] o trucant al 650 78 18 09.