Una cinquantena de persones, a la 3a Jornada de Coaching i Creixement Personal

Un taller durant la Jornada de Coaching i Creixement Personal
Un taller durant la Jornada de Coaching i Creixement Personal | C-7
Redacció
19 de novembre del 2017
Actualitzat a les 12:26h
Una cinquantena de persones van assistir aquest dissabte al matí a la III Jornada de Coaching i Creixement Personal de la Catalunya Central a la Umanresa-FUB. La trobada que portava per títol Ara es el teu moment: l'hora del canvi va estar centrada en el tema de la gestió del canvi. Els coaches professionals de l'Associació Coaching C7 van portar a terme quatre tallers dedicats a treballar l'autoconfiança, l'autoestima, les creences i l'actitud. La 3a Jornada va ser organitzada per l'Associació Coaching C7 i va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa, el CIO, la Diputació de Barcelona i UManresa-FUB.

La regidora d'Ocupació de l'Ajuntament de Manresa, Cristina Cruz, va assistir a la jornada i a l'inici va adreçar unes paraules de benvinguda a tots als participants encoratjant-los a aprofitar la jornada per aprendre eines per gestionar millor els moments de canvi a la vida i a la societat.

Per començar la jornada, el coach Pau Cinos va portar a terme el taller Autoconfiança davant del canvi. Aquest taller va aportar una eina que els va permetre tenir als participants una imatge gràfica de la condició personal davant el repte de fer un canvi, a partir d'una automesura de la qualitat de vida i la salut. A continuació, els coaches Albert Garcia i M. del Carmen Pérez van realitzar el taller Canviant la teva forma d'estimar-te, que els va ajudar a crear consciència de com ens estimem, fins on podem estimar-nos, i perquè no ens estimem més. En el taller es van aportar eines per reconèixer les qualitats emocionals, físiques i habilitats, aixi com també, a motivar a canviar aquelles coses que es volen millorar.

Després, hi va haver el taller de la coach Isabel Acera que portava per títol Descobrint i desmuntant creences i que va permetre descobrir quines creences i pors ens limiten a l'hora de fer un canvi i aconseguir els nostres objectius. D'una manera pràctica i dinàmica, es va aprendre a desmuntar aquestes creences, trencant-les definitivament. Finalment, el coach Jordi Simon va tancar la jornada amb el taller Com l'actitud determina la teva vida explicant les tres claus per tenir una millor actitud i com el cos influeix d'una forma molt important en aquesta.