Els Tirallongues ja tenen logotip del seu 25è aniversari

Logotip guanyador per al 25è aniversari dels Tirallongues
Logotip guanyador per al 25è aniversari dels Tirallongues | Adrià Martí
Redacció
19 de novembre del 2017
Actualitzat a les 10:29h
La colla castellera Tirallongues ha presentat el nou logotip que la colla lluirà durant tota la temporada vinent, una temporada en que la colla manresana celebrarà 25 anys des de la fundació de l'entitat castellera.

Aquest dissabte es va celebrar l'acte del concurs del nou logotip de la colla al local de Tirallongues,a Casa Caritat de Manresa on es va fer una exposició de totes les propostes rebudes, l'entitat manresana fa uns mesos va obrir un concurs participatiu obert a tots els públics, amb la finalitat de que tothom pogués presentar les seves idees i projectes. Finalment la colla va rebre un total de 24 propostes en que un jurat format per membres de la directiva i un representant de Foto Art Manresa van escollir el guanyador del concurs.

Ádria Martí Torra, ha estat el guanyador del concurs, manresà i aficionat al disseny gràfic, es mostrava satisfet i orgullós de ser el guanyador del premi. Martí ha fet un disseny en que mostra un pinya plena de mocadors castellers i els 25 anys en el centre de la pinya, on mostra també el nom de la colla i els anys que té l'entitat al voltant de la mateixa.

La colla lluirà durant tota la temporada vinent aquest nou logotip en tot el seu marxandatge com samarretes, dessuadores, mocadors etc... També estarà present en tots els seus actes significatius.

L'entitat agraeix la col·laboració a tots els participants dels concurs i felicita l'Ádria Martí, guanyador del premi. Un logotip que de ben segur la colla lluirà amb molt d'orgull.