Comença una campanya popular per restituir l'estelada gegant del bar Toni's

Manresa per la República convocarà una concentració a la plaça Major cada dilluns per exigir la llibertat dels presos

Estelada gegant del bar Toni's durant una concentració a la plaça Major
Estelada gegant del bar Toni's durant una concentració a la plaça Major | Pere Fontanals
Redacció
18 de novembre del 2017
Actualitzat a les 17:05h
Manresa per la República ha engegat una campanya de donacions per tal de recuperar l'estelada gegant del bar Toni's que un grup ultra va estripar fa una setmana, tal i com va explicarNacióManresa. Qui hi vulgui col·laborar pot fer les seves aportacions al mateix bar Toni's, durant tot el dia, o bé a l'Espai Òmnium (Sobrerroca, 38), de set a nou del vespre.
 

Un dels individus que va dur a terme l'acte vandàlic a la plaça Major. Foto: Whatsapp


En cas que el total recaptat superi l'import necessari per recuperar l'estelada, els diners sobrants es dipositaran a la Caixa de Solidaritat, destinada a abonar les fiances i sancions imposades als presos polítics i altres persones represaliades per l'estat espanyol.
 

Estelada del bar Toni's. Foto: Marc Aloy


Concentració cada dilluns

Per una altra banda, fins que els presos polítics no siguin a casa amb les seves famílies, Manresa per la República organitzarà una concentració cada dilluns a les 7 de la tarda a la plaça Major. Centenars de pobles i ciutats de Catalunya faran el mateix per exigir l'alliberament dels presos polítics.

Durant les concentracions es llegiran uns quants poemes que versin sobre la llibertat i al final un músic tocarà el Cant dels Ocells. Qui vulgui pot cercar un poema que parli de llibertat i llegir-lo a la plaça. Cada dilluns se'n recitaran tres i si algú es queda fora, el recitarà la setmana següent.

La propera concentració serà el dilluns, 20 de novembre a les 7 de la tarda, a la plaça Major de Manresa