La Policia Local deté dues persones al Correfoc per menyspreu i atemptat contra agents de l’autoritat

En una altre acció, un conductor va donar positiu de cocaïna, haixix i amfetamines

Redacció
01 de setembre del 2009
Aquesta passada nit a 3/4 menys cinc de 2 de la matinada, la Policia Local de Manresa va procedir a la detenció de José Antonio C.M. de 36 anys, veí de Manresa i nacionalitat administrativa espanyola i Aleix P.S. de 27 anys i el mateix veïnatge i nacionalitat després de que s’enfrontessin als agents, el primer en forma d’agressions i resistència i el segon amb actitud de falta de respecte i desconsideració.

Els fets van ocórrer a la Baixada dels Jueus quan ja l’Orquestra Mitjanit havia començat la seva actuació després del Correfoc quan José Antonio es va dirigir als agents amb una simptomatologia evident d’actuar sota l’efecte del alcohol exigint que s’actués contra una tercera persona a qui acusava d’haver-lo agredit i mossegat. Davant la negativa dels agents a actuar si no tramitava la denúncia corresponent, el detingut es va anar envalentint fins que va abalançar-se sobre els agents. L’altre detingut que anava amb ell, en comptes de buscar una postura conciliadora, va dirigir-se a la Policia Local amb menyspreu i insults, segons consta en la detenció

Positiu en test reactiu per consum de substàncies estupefaents
La Policia Local de Manresa va tramitar ahir a 2/4 de 9 del vespre una denúncia penal contra Antonio F.A. de 42 anys, veí de Manresa i nacionalitat administrativa espanyola per conduir sota els efectes de substàncies estupefaents. Concretament va donar positiu en el test reactiu per consum de cocaïna, haixix i amfetamines.