El Festival Test es traslladarà diumenge a Navarcles amb dues propostes

«Fidels, Amix i Amats» es podrà veure diumenge a la tarda a Navarcles
«Fidels, Amix i Amats» es podrà veure diumenge a la tarda a Navarcles | Promocional
Redacció
17 de novembre del 2017
Actualitzat a la 13:28h
Diumenge a partir de les 10h30 a l'espai cultural La Creueta de Navarcles i a les 17h al Teatre Auditori Agustí Soler i Mas, se celebrarà una nova jornada del Festival Test. A 2/4 d'11 s'obriran les portes del Centre Cultural La Creueta que acollirà, en diversos espais no convencionals, quatre espectacles de curta durada i que es podràn gaudir d'aprop.

Es tracta de Prayer for quiet, un espectacle de marionetes i dansa butoh on la imatge plàstica impressiona a l'espectador; Dues dones i un funeral, un drama còmic de la Cia.Imprevist Teatre on es qüestiona els serveis funeraris; Hey soul sister de la Cia. Farràs, una comèdia de retrobament de tres amigues, i Give me a reason, una performance per a una sola persona i que compta amb 4 representacions. Es realitzarà un sorteig amb les 10 primeres entrades.

Ja a la tarda, a partir de les 17h, al Teatre Auditori Agustí Soler i Mas es portarà a terme el concert performance Fidels, d'Amix i Amats. Es tracta d'un espectacle no recomanat per menors de 18 anys. És un concert performance multimèdia i multifònic que converteix el desig de posseir en ritual.

Fidels, Amix i Amats és una crítica a la relació que la humanitat ha establert amb els diners, el consum, la culpa i les promeses de salvació. Per plantejar aquestes qüestions, els tres artistes interdisciplinaris s'han inspirat en l'estructura de la missa romana tot convertint-la en un ritual sobre el desig de posseir. Escenifiquen l'engany, la decepció de la propietat privada i la desraó d'unes xarxes socials que fan que es perdi la capacitat de reunir-se i ser motor creatiu de canvi. A la performance, de 45 minuts de durada, intervenen piano, sintetitzadors, visuals, altres elements d'escenografia, paraula i moviment humà.

El col·lectiu Amix i Amats ve de realitzar dues residències artístiques a la Nau Estruch de Sabadell i al mateix Teatre-Auditori Agustí Soler i Mas, per a crear i polir l'espectacle Fidels. Aquesta darrera residència ha sigut escollida en el marc del projecte Testimoni Escènic, xarxa de la qual en forma part la població de Navarcles. La companyia ha pogut allotjar-se a la residència d'artistes Cal Gras d'Avinyó i realitzar els assajos tècnics a l'equipament de Navarcles on presenten el resultat.

Amix i Amats son: Alex Pallí, Francesc Oui i Xavi Lloses Huguet.