Santpedor celebrarà diumenge l'11a festa dels drets dels infants

Consell d'Infants de Santpedor
Consell d'Infants de Santpedor | AjStp
Redacció
17 de novembre del 2017
Actualitzat a la 13:18h
La plaça Gran de Santpedor ja està preparada per a rebre diumenge l'onzena edició de la Festa dels Drets dels Infants de Santpedor. La festa és el treball dels 20 nens de 5è i 6è de primària dels centres educatius del poble que conformen el Consell dels Infants. Des de setembre han preparat el programa que compta amb una gincama amb 10 proves, tallers, un espectacle i la lectura d'un manifest escrit pels nens.

L'activitat començarà a les 11 del matí, A la plaça hi haurà instal·lat un inflable. La gincama que s'ha organitzat consta de fins a deu proves diferents  com són una cursa de sacs, una cursa de cecs, un laberint, unes bitlles catalanes entre altres i que estan relacionades amb algun dels drets dels infants el dret a un habitatge, a una educació gratuïta i a atencions especials per a infants amb dificultats, per citar tres exemples. Al final de la gincama els participants tindran premi amb un esmorzar amb coca i xocolata.

També hi haurà tallers diferents relacionats amb els drets dels infants. N'hi haurà de pintura, de maquillatge i jocs de taula. Els actes comptaran amb un espectacle infantil a càrrec del pedagog i animador infantil manresà Manel Justícia. També es farà la lectura del manifest que han confeccionat els nens amb l'aportació dels diferents consells dels infants que participem al Consell nacional de la Infància i l'adolescència de Catalunya.
Arxivat a