L'Eternam Manresa FS s'enfronta a l'altre invicte de la lliga: l'Hospitalet Bellsport

L'enfrontament serà dissabte a les 6 de la tarda al pavelló del Pujolet

Redacció
17 de novembre del 2017
Actualitzat a les 9:09h
L'Eternam Manresa FS i l'Hospitalet Bellsport, els dos únics equips invictes de la categoria, es juguen el lideratge aquest dissabte a les 6 de la tarda al pavelló del Pujolet. Els del Barcelonès son a dos punts del liderat i una derrota manresana significaria perdre aquesta posició. La classificació es molt ajustada als llocs de dalt, amb Manresa amb 24 punts, i CCR, Pallejà i Hospitalet amb 22.

L'Hospitalet Bellsport no ha perdut cap partit en deu jornades. A fora ha guanyat al Natació Sabadell, Cerdanyola i Olimpyc, tot victòries per una diferència mínima d'un sol gol, i ha empatat a Escola Pia i a la Barceloneta. Al seu pavelló, el Sergio Manzano, ha obtingut dos empats i tres victòries.

En l’apartat de gols, el conjunt de Sergio Lamaña té 56 gols a favor (Manresa 66) i 38 en contra (Manresa 33). Per tant, els manresans superen lleugerament en aquesta faceta als del Bellsport.

El conjunt blau-negre té una important plantilla amb reconeguts jugadors. Raul Ceni, jugador català que va militar al Puertollano aquesta mateixa temporada, Pedrero, Fontecha, Sergio Alfonso, Buele, Macian o Oriol Serrano, son un clar exemple del nivell del rival. Continua a la banqueta Sergio Lamaña, però aquesta temporada reforçat amb la presència de Mariano Garcia de segon entrenador. Ambdós havien jugat precisament a l'Hospitalet Bellsport.

A l'equip manresà tothom està en condicions excepte David Muñoz, que ha entrenat al marge dels seus companys durant la setmana per un cop rebut a Sabadell i segueix essent dubte per aquest partit.