Navàs convoca una plaça de tècnic de cultura dins el programa de Garantia Juvenil

El termini màxim de presentació de instàncies és el 21 de novembre

Redacció
16 de novembre del 2017
Actualitzat a les 15:23h
L'Ajuntament de Navàs obre convocatòria per a la contractació en pràctiques de Joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. El contracte s'iniciarà abans del dia 30 de novembre. L'Ajuntament cerca un tècnic de cultura, memòria històrica i patrimoni. El termini màxim de presentació de instàncies és el 21 de novembre a les 14.00 hores. La documentació a aportar és la següent:

- Currículum vitae.
- Fotocòpia del DNI.
- Fotocòpia de la titulació exigida.
- Fotocòpia dels cursos de formació i perfeccionament que s'al·leguin per la seva valoració en la fase de concurs. El tribunal qualificador no podrà tenir en compte altres mèrits que els que es presentin i justifiquin en aquest tràmit. En relació a l'acreditació dels cursos de formació caldrà que en els mateixos consti la denominació del curs i la seva durada expressada en hores lectives i si és possible programa formatiu.
- Fotocòpia del certificat de nivell C1 de català de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya o dels reconeguts per aquesta com equivalents.
- Certificat de beneficiari del Programa de Garantia Juvenil o document acreditatiu de sol·licitud d'inscripció al sistema de Garantia Juvenil.
- Certificat de Demandant d'Ocupació No Ocupat (DONO).

Programa finançat per la iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%.