Dàmaris Gelabert arriba diumenge al Kursaal en dues funcions i les entrades exhaurides

Dàmaris Gelabert cantarà diumenge al Kursaal
Dàmaris Gelabert cantarà diumenge al Kursaal | Promocional
Redacció
16 de novembre del 2017
Actualitzat a les 15:03h
La Sala Gran del Kursaal acollirà aquest diumenge, 19 de novembre a les 12h i a les 18h, a Dàmaris Gelabert en concert, que actuarà al Kursaal per primera vegada en dues funcions i totes les entrades exhaurides. 

La cantant, pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert portarà a la sala gran del Kursaal el seu univers musical, molt conegut pels nens i nenes que, tant a les escoles com a casa, escolten i canten diàriament les seves cançons.

En aquesta ocasió, Dàmaris Gelabert estarà acompanyada a l'escenari de músics coristes, un actor i la participació especial de les protagonistes dels videoclips de les seves cançons més conegudes: la Lola i la Caterina. Un concert ple de ritme perquè tota la família pugui cantar els seus temes més populars: Bon dia!, Els dies de la setmana, Qui sóc jo?, Tu, l'Abecedari... L'experiència d'aquest concert-espectacle ens dona l'oportunitat de viure els efectes positius de cantar junts, ens fa feliços, ens ajuda a aprendre, a créixer, ens uneix, ens fa viure emocions i, sobretot, suposa un moment únic per reforçar els vincles afectius.