L'ICL Manresa amplia el contracte al pivot congolès Jordan Sakho fins el 2021

Jordan Sakho seguirà durant quatre temporades més a l'ICL Manresa
Jordan Sakho seguirà durant quatre temporades més a l'ICL Manresa | Bàsquet Manresa
Redacció
16 de novembre del 2017
Actualitzat a les 18:03h
El pivot de Kinshasa Jordan Sakho amplia el seu contracte amb l'ICL Manresa pel que resta de temporada i tres més. Aquesta temporada és la primera de Sakho com a jugador del primer equip a tots els efectes, i està jugant gairebé 17 minuts per partit amb 5,6 punts i 6 rebots de mitjana. Una progressió que des del club consideren "molt bona".

Jordan Djonorou Sakho, nascut el 4 d'abril del 1997, va arribar la temporada passada a Manresa per formar part de l'equip vinculat, el CB Martorell, provinent del Torrelodones de Madrid. La temporada passada va aconseguir l'ascens del club blau a LEB Plata, i va debutar amb l'ICL Manresa a la Lliga Endesa, deixant mostres del que és capaç de fer. 

El jugador de la República Democràtica del Congo, que ja tenia contracte fins el 2019, ha ampliat la seva vinculació amb l'equip del Bages fins la temporada 2020-2021. D'aquesta manera, Sakho serà del Manresa els propers 4 anys.

Jordan Sakho parlava de la seva renovació, i explicava que està "molt content de seguir vinculat a l'ICL Manresa", el club on el congolès confessa haver pogut "créixer com a jugador i com a persona". Sakho afegeix, també, que "aquest és el club ideal per desenvolupar la meva carrera, i espero poder dur l'ICL Manresa a triomfs importants, però ara mateix només penso en seguir treballant per l'equip".
Arxivat a