Ja s'han triat els dibuixos que il·lustraran el calendari 2018 de la Penya Barcelonista de Navàs

Les il·lustracions, que s'han escollit mitjançant un concurs, han estat dissenyades per a infants de primària

Redacció
16 de novembre del 2017
Actualitzat a les 10:30h
Aquest passat dimecres, 15 de novembre, un jurat format pels il·lustradors navassencs Jaume Gubianas i Marta Obradors, conjuntament amb la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Navàs i els membres de la junta de la penya local, va escollir els dibuixos que donaran vida al calendari de la Penya Barcelonista de Navàs de l'any 2018.

En total, en el concurs -el tema central del qual era El Barça i Catalunya- s'hi van presentar un total de 150 il·lustracions, que es van dividir en dues categories. En la primera, en la qual s'hi podien presentar infants que cursessin entre 4t i 6è de primària, els guanyadors han estat Arnau Pujols, Íngrid Alonso i Gal·la Cervantes. Pel que fa a la segona categoria, dirigida a infants de 1r a 3r de primària, s'han premiat els dibuixos d'Ilham Maarad, Maria Martín i Laura de la Corte.

L'entrega dels guardons tindrà lloc el proper dissabte 23 de desembre, data en la qual es disputarà el primer Barça-Madrid de la Lliga. En aquest sentit, i tenint en compte el matx, la Penya Barcelonista cuinarà una paella gegant a un preu popular de 10 euros.