La FUB acollirà dissabte la 3a Jornada de Coaching i Creixement Personal

Es tracta d'una matinal en la qual es treballarà de forma pràctica i dinàmica la gestió del canvi

Redacció
16 de novembre del 2017
Actualitzat a les 9:30h
Aquest dissabte, 18 de novembre, de nou del matí a dues del migdia, les instal·lacions de la FUB acolliran la tercera Jornada de Coaching i Creixement Personal de la Catalunya Central, que portarà per títol Ara es el teu moment: l'hora del canvi. La jornada, que està centrada en el tema de la gestió del canvi, treballarà aquest aspecte a través de tallers pràctics i grups de treball que portaran a terme els coach professionals de l'Associació Coaching C7. Durant la trobada es donaran eines pràctiques per a millorar l'autoconfiança, l'autoestima, l'actitud i la mentalitat.

Per començar la jornada, el coach Pau Cinos portarà a terme el taller Autoconfiança davant del canvi. A continuació, els coach Albert Garcia i Maria del Carmen Pérez dirigiran l'activitat Canviant la teva forma d'estimar-te, i, seguidament, la coach Isabel Acera portarà a terme el taller Descobrint i desmuntant creences. Per acabar, el coach Jordi Simon tancarà la jornada amb una proposta que mostrarà als assistents la importància de tenir una bona actitud davant la vida.

El preu de la inscripció a la jornada és de 40 euros i permet convidar una persona gratuïtament. Les places es poden reservar i pagar online, a través d'aquest enllaç, però també hi ha l'opció de fer un ingrés (indicant, en el concepte, el nom de la persona que s'inscriu) al compte corrent ES24 0081 0049 5900 0170 1179 i fent arribar un correu electrònic a coachingc7@gmail.com amb el justificant bancari.

Hi ha una reserva de places per usuaris del CIO Manresa amb dificultats sociolaborals, pels quals la jornada serà gratuïta. La regidora d'Ocupació de l'Ajuntament de Manresa, Cristina Cruz presidirà la jornada i l'obrirà adreçant unes paraules de benvinguda als participants. Enguany, l'activitat tindrà una vessant solidària amb la recollida de gel de dutxa per a la Plataforma dels Aliments de Manresa a l'entrada de la FUB.

Fes clic aquí per veure el programa complet de la jornada.