La crema de falla presideix la jornada de cloenda de la FM Alternativa

Marc Vilanova Orriols
31 d'agost del 2009
576_1251742773DSCF1665
576_1251742773DSCF1665

Moment en que la falla cremà. Marc Vilanova Orriols

Ahir diumenge va ser la última jornada de la programació oficial de la Festa Major Alternativa de Manresa, cinc jornades repletes d’activitats  que encara es guarda algún algun cartutx per la jornada d’avui amb la cel•lebració del Corretasques de Clausura.

La jornada d’ahir vas estar dominada per la programació musical, com ha estat característic en tots els dies precedents, i una mica menys de concurrencia que la jornada de dissabte tot i que la Plaça Puigmenrcadal lluïa una excel•lent quantitat de participants.

EL foc musical l’obria el revival de grups bagencs, exercici de nostàlgia ben organitzat i fluid, que va aportar unes pinzellades de la música de la nostra comarca feta ens els últims 10 anys al dia d’ahir. Hi van participar les bandes ja disoltes Vés de Préssec, Falta Aprendiz, CO2, The Burgarcitos Band, THC, Coral A Capel•la Punk i l’Orquestra Alternativa.

Després de la crema de la falla,  va ser el torn de la banda terrassenca La Carrau, oferint els seu habitual repertori de folk i pop d’arrel als assistents, encara amb moltes ganes de gresca. La nit la tancà la banda de DUB francesa de Saint Ettienne Brain Damage amb una bona dosi de ritmes electrònics que van convertir la Plaça en una pista gegant de ball ja fins ben entrada la matinada.