La Barlins Teatreria programa microteatre i música per al cap de setmana

Amb la interpretació de "Moleskine" i el concert de Joan Blau

Redacció
15 de novembre del 2017
Actualitzat a les 15:40h
La Barlins Teatreria programa per aquest dijous i divendres microteatre i música. Dijous serà el torn de Moleskine, en tres sessions a les 8 del vespre, a 2/4 de 9 i a les 9, i tindrà un preu de 4 euros.

Moleskine és una obra de microteatre dirigida i interpretada per Violant Llopis, amb la dramatúrgia a càrrec de Jordi Cervera. Moleskine és una història d’amor i mort. I potser també d’amor i d’odi. I d’odi i mort. I de solitud i desesper. I d’esperança i de traïció. I de rebuig i d’acceptació. I de crisi i d’amargor. És una noia i un cadàver, o l’ombra d’un cadàver i l’ombra d’una noia. El moment dur de la veritat, d’una veritat que potser valia més que seguís sent una mentida. Qui sap.

I l'endemà divendres, a les 11 de la nit, serà el torn del concert de Joan Blau, que anirà pel mètode de pagament de taquilla inversa.

Nascut a Barcelona l'any 1982 i amb arrels lleidatanes, inicia la seva carrera com a cantautor a finals del 2015. El desembre de 2015, en la presentació del llibre Cambio de rasante de Víctor Lorenzo, realitza la seva primera actuació en solitari. Aquesta és el detonant de més de quaranta concerts realitzats durant l'any 2016 i l'enregistrament del single Blau i el seu primer disc Somnis. L'abril de 2017, juntament amb Mia Fuentes, graven el single 23 d'abril. El cantautor aporta la seva personalitat als espectacles convertint-los en íntims, agradables i divertits. Les seves cançons caminen damunt de melodies senzilles, alimentades per lletres clares i personals. Actualment a banda del seu projecte personal, treballa en altres propostes musicals, col·laboracions en grups de música o cantautors i organitzant el Festival Rodautors.

Per als dos espectacles és aconsellable fer reserva a [email protected].