Un músic al dia interpreta «El cant dels ocells» a la plaça Major per la llibertat dels presos

VÍDEO Un músic interpretant «El cant dels ocells» a la Plaça Major
VÍDEO Un músic interpretant «El cant dels ocells» a la Plaça Major | @nasimuncus
Redacció
15 de novembre del 2017
Actualitzat a les 15:05h
Seguint la crida que es va fer durant la manifestació del 2 de novembre contra l'empresonament del Govern a la plaça Major de Manresa, El cant dels ocells sona cada dia sota els porxos de l'Ajuntament de Manresa, quan són les set del vespre.

Un col·lectiu de músics ha respost a la iniciativa, engegada per la bagenca Anna Ortega, i amb instruments diversos interpreta aquesta cançó tradicional catalana per demanar la llibertat dels presos polítics i en homenatge a Pau Casals. La voluntat del col·lectiu és de continuar aquest gest senzill, però emotiu i ple de simbolisme, a la plaça Major, mentre els presidents de l’ANC i Òmnium i els membres del Govern de la Generalitat continuïn empresonats.

En aquest sentit, s'ha obert al Facebook el compte Música per la Llibertat, en el qual es pot consultar tota la informació relacionada amb aquesta iniciativa, que de mica en mica es va escampant per altres poblacions del país. El col·lectiu de músics que ha assumit aquesta acció simbòlica fa una crida a altres músics perquè s’hi afegeixin.