La Mostra Internacional de Films de Dones projectarà dijous «Ama-San»

«Ama-San» es podrà veure dijous a l'Espai de la Plana de l'Om
«Ama-San» es podrà veure dijous a l'Espai de la Plana de l'Om | Promocional
Redacció
15 de novembre del 2017
Actualitzat a les 11:38h

L'Espai de la Plana de l'Om acollirà demà dijous, 16 de novembre a les 20h, la projecció d'Ama-San de Cláudia Varejão, la segona pel·lícula del cicle gratuït de cinema ‘Intineràncies' de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona. 

Ama-San mostra el dia a dia a Wagu, un petit poble pesquer, on les dones bussegen sense l'ajuda d'ampolles d'oxigen sense saber què trobaran. Les ama-san, les caçadores del mar, practiquen la pesca submarina des de fa més de 2.000 anys.

El cicle està impulsat des de la Mostra Internacional de Films de Dones, que enguany celebra la 25a edició, i que organitza la Fundació SGAE i la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l'Acadèmia del Cinema Català. Aquest és el cinquè any consecutiu que la Mostra de Films de Dones de Barcelona passa per Manresa. Enguany el cicle pretén fer atenció a la contribució realitzada pels feminismes fílmics a la renovació dels debats contemporanis sobre estètica, econòmica, política, colonialisme i sobre les identitat sexuals i de gènere. 

El cicle es clourà el dijous, 23 de novembre, amb la projecció dels curtmetratges Área de descanso (2016), Improvisación II (2017) i La sonrisa telefónica