La Fira de Nuvis té confirmada la participació de 43 expositors

El Palau Firal acollirà el ​Wedding Experience Catalunya Central el 25 i 26 de novembre
El Palau Firal acollirà el ​Wedding Experience Catalunya Central el 25 i 26 de novembre | WECC
Redacció
14 de novembre del 2017
Actualitzat a les 14:25h
Wedding Experience Catalunya Central, la fira de nuvis que se celebrarà al Palau Firal de Manresa els dies 25 i 26 de novembre, té confirmada la participació de 43 empreses del sector de la restauració, fotografia, floristeria, decoració, moda, música i altres àmbits professionals relacionats amb les celebracions.

A banda dels expositors que donen a conèixer els seus productes hi haurà diferents accions que animaran la fira. Entre els moments àlgids per dissabte i diumenge, en diferents franges horàries, s'ha previst la cerimònia nupcial que l'any passat va tenir molt bona acceptació i que va aportar bon humor i ironia entre els assistents. De cara al diumenge al migdia hi haurà una desfilada de moda nupcial a càrrec d'Assumpta Núvies, de Vic. També s'anuncia la presència de l'escola de ball Swing de Manresa; l'animador Jordi Callau o el Músic Ricard Comella de Wedding Party. El grup de teatre Ben Guillats seran els responsables de la divertida cerimònia nupcial.

Els horaris de dissabte son al matí de les 11 a les 14 hores i a la tarda de 2/4 de 5 a les 11 de la nit. Diumenge el mateix horari, excepte l'hora de tancament que serà a les 8 del vespre.