El Rugby Manresa venç el Martorell i disputarà la Divisió d'Honor (7-74)

El sènior masculí del Rugby Manresa
El sènior masculí del Rugby Manresa | MRC
13 de novembre del 2017
Actualitzat a les 18:57h
Dissabte el Rugby Manresa es desplaçava al camp de Torrent de Llops per disputar la seva 6a jornada prèvia de la DHC contra el RC Martorell, en un partit que a priori es preveia una mica desigualat, però en que els jugadors del Bages no les tenien totes.

El partit començava amb un Manresa ben col·locat sobre el terreny de joc i amb ganes i concentració per aconseguir una nova victòria, davant un Martorell combatiu i amb moltes ganes de fer el seu joc i donar la sorpresa.

Els jugadors visitants no volien fer aparèixer cap dubte i premien l'accelerador des de l'inici aconseguint el primer assaig al minut 3 de partit, després d'una touche i una molt bona jugada de la línia 3/4 que aconseguia trencar pel centre la defensa dels locals i posar-se per davant al marcador ben aviat.

Pocs minuts després, els manresans que aconseguien trenar bones jugades a la mà i penetrar en la defensa rival, plantaven de nou l'oval a través de rapides transicions entre la línia 3/4 que travessava amb facilitat la defensa rival.

Va ser llavors, quan tot i que els manresans es trobaven còmodes sobre el camp, dominant les fases estàtiques i jugant BÉ per la línia, els jugadors locals van encendre la màquina i després de diverses fases de davantera, sumat a la falta de disciplina traduïda en cops de càstigs dels visitants i l'expulsió del talonador visitant durant 10 minuts per reiteració de faltes, els jugadors del Martorell aconseguien un assaig que no deixava escapar als manresans al marcador i deixava el partit encara força igualat, però amb molt de temps per davant (7-10).

Va ser llavors quan els jugadors del Bages van endollar-se més, i amb molt bon joc per part de la seva línia 3/4 aconseguien quatre nous assaigs que posaven al lluminós un difícil resultat a remunta. Tot seguit, en l'últim minut del primer temps, la davantera visitant, dominant les melés durant els primers 40 minuts, feia goig d'aquesta empenta i aconseguia un cinquè assaig després d'una molt bona embranzida en una melé a 5 metres (7-45).

La segona part de l'encontre va seguir la mateixa tònica que la primera. Els manresans aprofitaven les llargues possessions per aconseguir trencar la defensa per la línia 3/4 i amb ràpides carreres ampliaven encara més el marcador. Val a dir, que en els últims 20 minuts del partit, les fases de melé varen ser molt més igualades, però els martorellencs tenien problemes per fer bones transicions per la línia davant d'uns manresans ben plantats en defensa durant tot el partit.

Finalment, el resultat final 7-74 descrivia el que s'havia vist en el terreny de joc i el Manresa RC s'enduia una bona victòria i el punt bonus, que sumat als resultats de la mateixa jornada dels altres equips del grup, els donava matemàticament el bitllet per jugar la Divisió d'Honor Catalana enguany.