L'Eternam Manresa FS es deixa perdre dos punts a la pista de l'Escola Pia (4-4)

Els manresans dominaven el partit per 2-4 a falta de dos minuts

13 de novembre del 2017
Actualitzat a les 18:38h
L'Eternam Manresa FS va perdre l'oportunitat de sumar tres punts aquest cap de setmana a Sabadell en un partit que tenia a la butxaca a falta de poc per acabar.

Durant la primera part, l'Escola Pia va portar la iniciativa del joc gaudint de millors ocasions que els manresans. Va ser a mitjans d'aquest primer període quant el conjunt manresà va equilibrar el partit i va donar la volta al marcador davant un gol inicial dels sabadellencs.

A l'inici del segon temps, l'Escola Pia va tornar sortir fort i va empatar el matx a dos gols. Posteriorment, una jugada d'estratègia i un xut creuat de Oussama, va tornar a donar avantatge als manresans per 2- 4 a 10 minuts per acabar.

En aquest segon període, l'Eternam va mantenir a ratlla al contrari però els contracops manresans que eren molt clars amb posicions de superioritat no eren ben finalitzats. A falta de 5 minuts, els locals varen optar pel joc de cinc, un sistema que va estar mal defensat pel Manresa, que va veure com li empataven el partit en els últims dos minuts de joc.

Club Esportiu Pia Sabadell: Josep M. Marc, Dani Castro, Carles i Oriol / Lorens ,Pepe, Roger, Jordi, Santi i Alex.

Eternam Manresa FS: Aleix, Pau Albacete, Corvo, Gordillo,Said / Josan, Oussama, Muñoz, Lavado, Muñoz i Adil.

Àrbitres: Galiano i Simón

Gols: 0-1 Jordi m 14, 1-1 Josan m 15 , 1-2 Corvo m 19 / 2-2 Jordi m 21, 2-3 Corvo m 28 , 2-4 Oussama m. 29 , 3-4 Santi m 39, 4-4 Jordi m. 40.