Detenen un jove de 18 anys i un menor per un intent de robatori a la Via Sant Ignasi

Els joves van ser sorpresos per una patrulla de la Policia Local quan forçaven la porta d'un establiment comercial

Redacció
13 de novembre del 2017
Actualitzat a les 18:40h
La Policia Local de Manresa ha detingut aquest dilluns a les 4 de la matinada un noi de 18 anys veí de Sant Cugat del Vallès i un menor d'edat com a presumptes autors d'un robatori amb força en grau de temptativa en ser sorpresos davant d'un establiment comercial de la Via de Sant Ignasi de la capital del Bages.

Una patrulla de la Policia Local, fent el seu patrullatge per la Via Sant Ignasi, va observar dos homes amb actitud d'estar manipulant la porta d'un establiment comercial.En veure la presència policial, els dos joves intenten amargar-se primer i escapolir-se després sense èxit. Els agents els van aturar i els van identificar, i en el lloc dels fets, mig amagats van trobar-hi un tornavís, un clau anglesa i un mitjó per no deixar empremptes.

Una vegada identificats de forma fefaent, els agents procedeixen a la seva detenció com a presumptes autors de robatori amb força en grau temptativa. Feta inspecció ocular, a l'establiment s'hi observa el pany forçat i una coincidència de marques i pintura amb les eines amagades i localitzades.