Últims dies per a participar en el Premi Projectes Empresarials i Foment a l'emprenedoria

El guanyador rebrà 5.000 euros per part de l'Obra Social "la Caixa"

Redacció
13 de novembre del 2017
Actualitzat a les 22:32h
El proper dijous 30 de novembre s'acaba el termini de presentació de sol·licituds per al Premi Projectes Empresarials i Foment a l'emprenedoria, convocat per les entitats CaixaBank, Ajuntament de Manresa (CEDEM), l'Associació de Professionals Sèniors al Servei del territori (GEST!), la Fundació Universitària del Bages (FUB) i l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM). El premi consistirà en l'entrega de 5.000 euros per al projecte guanyador, que seran aportats per l'entitat CaixaBank a través de l'Obra Social "la Caixa".

D'altra banda, Caixabank es compromet a estudiar la possibilitat del finançament de tots aquells projectes que obtinguin una puntuació final mínima de 60 punts.

Es podran  presentar tot tipus de projectes; tant de nova creació com en funcionament. La titularitat dels mateixos podrà ser tant de persones físiques com de qualsevol tipus de persones jurídiques.

Per a optar aquest premi caldrà presentar el Pla empresa/Pla inversió i necessitats de finançament; balanç i compte explotació real/provisional dels exercicis que es considerin  adients;  document signat autoritzant consulta per: CIRBE/RAI/ASNEF; document autoritzant a les entitats avaluadores a la consulta de la documentació  aportada; i altra documentació que CaixaBank consideri  necessària.

Les documentacions s'hauran de presentar a qualsevol oficina de CaixaBank, radicada al Bages. Així mateix, GEST!, CEDEM, la FUBi l'EPSEM es comprometen a assessorar i/o acompanyar els projectes que es considerin viables, per tal de fomentar l'esperit emprenedor i generar nous llocs de treball.

Per a més informació sobre aquest premi podeu trucar al 93 878 76 25, o enviar un correu electrònic a [email protected].