Sallent celebrarà divendres una nova edició del sopar solidari de Càritas

Es durà a terme a l'espai cultural Cal Carrera i tindrà un preu de 25 euros per persona

Redacció
13 de novembre del 2017
Actualitzat a les 12:00h
Aquest divendres, 17 de novembre, Sallent celebrarà, per cinquè any consecutiu, el sopar solidari de Càritas, un esdeveniment en el qual, diversos restaurants del municipi aporten, de manera desinteressada, la matèria primera per poder elaborar un àpat de qualitat en benefici de Càritas.

Enguany, el sopar, que tindrà lloc per primera vegada a l'espai cultural Cal Carrera, constarà d'un menú degustació. Cada plat estarà elaborat pels restaurants que hi participen, que en aquesta edició són el Mas de la Sala, l'Ospi, el Parador del Lleó, Masia Puigbó, Cal Josetxo, La Closca, La Sala, L'Illa i l'Embús, amb la col·laboració del Celler Sanmartí, l'Oller del Mas i MM Plats.

El preu del sopar, que començarà a les nou del vespre, és de 25 euros per persona, que aniran destinats íntegrament a l'entitat. També hi ha la possibilitat de comprar una taula sencera, per a 10 persones, per 250 euros, o bé la de col·laborar amb l'àpat comprant un tiquet a la Taula 0, una opció pensat per aquelles persones que no puguin assistir al sopar, però que vulguin aportar-hi el seu granet de sorra.

Tothom que vulgui prendre part en l'àpat té temps d'inscriure-s'hi fins aquest dimarts, 14 de novembre. Els tiquets es poden adquirir a les botigues Esports Martí, Cal Serra o Ca l'Amadeu, de Sallent, així com també a la seu de Càritas del municipi i a l'Ajuntament. També es pot reservar plaça trucant al  938 370 200 o enviant un correu a  fabregassc@sallent.cat.